Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling geeft 'eerste rit' in nieuwe achtbaan meer dan tien keer weg

24-06-2015, 14.18 uurBeeld: Plaetjesmakers.nl

Het wordt behoorlijk druk tijdens de voorpremière van de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898 op 30 juni. De zogenaamde 'eerste rit' in de dive coaster wordt opvallend vaak verloot. Op meer dan tien plekken maken mensen kans op kaartjes voor de pre-opening.

Zo organiseren Albert Heijn, ANWB, Hitkrant, Radio 2 en Qmusic speciale Baron-prijsvragen. Belgen kunnen meedoen aan acties van radiostation JIM en de Vlaamse Flair om kans te maken op een 'testritje' in de vrijevalachtbaan. Voor Duitsers werden verschillende fansites ingeschakeld. Tot slot geeft de Efteling zelf tickets weg via de officiële Efteling-site, Facebook en Efteling Kids Radio.

Voor het grote publiek gaat Baron 1898 op 1 juli open. In het pretpark wordt alles in gereedheid gebracht om de attractie op tijd af te krijgen. Gisteren zijn voor de ingang nieuwe decoraties en informatiebordjes opgehangen, waarop onder meer staat dat selfiesticks niet toegestaan zijn. Op de treinen werden subtiele decoraties aangebracht.

Afgelopen maandagavond kreeg een klein groepje medewerkers alvast een voorproefje van Baron 1898. De twee voorshows werden toen nog geplaagd door storingen. Morgenavond mogen alle personeelsleden langskomen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be