Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Meer gewaagde souvenirs in Walibi Holland: T-shirts met 'F#ck slow'

19-06-2015, 18.25 uur

Walibi Holland gooit nu echt alle remmen los. Na het introduceren van controversiële Walibi-condooms heeft het pretpark opnieuw merkwaardige souvenirtjes toegevoegd aan het assortiment. In de Walibi-winkels liggen nu T-shirts en petten met de tekst "F#ck slow".

Daaronder staat "Hard gaan", de slogan van het attractiepark. De kindonvriendelijke producten zijn te koop in de winkel waar ook de condooms liggen. Andere shirts zijn bedrukt met teksten als "Eat sleep hard gaan" en "Born to... Hard gaan".

Walibi koos vorig jaar tieners en pubers als belangrijkste doelgroep. Sindsdien doet het management alles om hip voor de dag te komen. Vorige week werd een nieuwe achtbaan nog aangekondigd met straattaal. Op een bouwschutting verscheen de tekst: "Hier komt een crazy leipe nieuwe ride!"

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be