Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen alert op dikke bezoekers

28-06-2015, 22.43 uur

Attractiepark Slagharen houdt er rekening mee dat bezoekers steeds dikker worden. Dat vertelt directeur Wouter Dekkers in een interview met tijdschrift Brakesection. Volgens hem moeten pretparken bij het bouwen van nieuwe attracties alert zijn op het groeiende aantal mensen met overgewicht.

"In Amerika is dat al langer het geval en het zal vermoedelijk ook hier gebeuren. Dat zal een logistiek probleem worden voor pretparken", aldus Dekkers. "We zullen goed moeten bekijken hoe we de veiligheid van iedereen kunnen blijven garanderen in alle attracties, zonder daarbij mensen te benadelen."

De directeur houdt ook zijn hart vast voor de komst van elektrische rolwagentjes voor gezette personen. In Amerikaanse attractieparken krioelt het daar al van. "Dan zullen we waarschijnlijk ook de infrastructuur van onze parken moeten aanpassen."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be