Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Klagende buurtbewoners hebben pech: toch kermis in Son

15-06-2015, 19.51 uur

Goed nieuws voor kermisliefhebbers in het Brabantse Son. De kermis in het dorpje dreigde niet door te gaan vanwege twee klagende omwonenden. Maar dankzij een beslissing van de Raad van State mag het evenement op het nippertje toch plaatsvinden.

Dat meldt Omroep Brabant. De kermis begint aanstaande zaterdag. Twee mopperende buurtbewoners hadden bezwaar gemaakt tegen een evenementenplan van de gemeente vanwege geluidsoverlast en parkeerproblemen. Lang leek het erop dat de twee zeurders de kermis eigenhandig om zeep zouden helpen.

En hoewel de klagers door de Raad van State in het gelijk zijn gesteld, wordt de kermis van komend weekend wel gewoon gedoogd. Voor andere festiviteiten in Son ziet het er vooralsnog somberder uit. Zo valt waarschijnlijk het doek voor het Towerfestival. "Het is eigenlijk bizar dat het kan", zegt organisator Frank Zwijnenberg. "En ze wonen ook nog samen in één huis."

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be