Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Hunderfossen Eventyrpark

Pretpark in Noorwegen komt met eigen versie van Sprookjesboom uit de Efteling

29-06-2015, 16.22 uur

Een pretpark in Noorwegen heeft overduidelijk inspiratie opgedaan in Kaatsheuvel. Het Noorse familiepark Hunderfossen presenteert deze zomer een pratende boom die veel weg heeft van de bekende Sprookjesboom uit de Efteling.

Ook deze boom vertelt de hele dag door verhalen. En net als in de Efteling wordt de kletsende boom vergezeld door onder meer een ekster en een eekhoorn.

In Noorwegen staat de esdoorn niet in een bos tussen sprookjestaferelen, maar bij de wachtrij voor een attractie. Hunderfossen besloot de rij voor een populaire tractorbaan op te leuken.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Hunderfossen Eventyrpark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be