Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland kondigt nieuwe achtbaan aan met straattaal: 'Crazy leipe ride'

12-06-2015, 12.28 uurBeeld: @themeparknl

"Hier komt een crazy leipe nieuwe ride!" Met die woorden kondigt Walibi Holland een nieuwe achtbaan aan die volgend jaar opengaat. De hippe straattaaltekst is te vinden op een grote schutting bij de bouwplaats.

Walibi laat daarmee geen twijfel bestaan over de doelgroep van de rollercoaster. De aanwinst is bedoeld voor tieners en jongeren die 'hard willen gaan'. Over de attractie is nog weinig bekend. Directrice Mascha van Till onthulde tot nu toe alleen de locatie en de bouwer, de Duitse fabrikant Mack Rides.

Het terrein is de afgelopen maanden al bouwrijp gemaakt. Binnenkort wordt begonnen met de daadwerkelijke constructie. Als alles volgens plan verloopt, opent de achtbaan op vrijdag 25 maart 2016.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be