Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-evenement in de uitverkoop: tickets weg met korting

12-06-2015, 16.28 uur

De Efteling heeft tickets voor een groot zomerevenement in de uitverkoop gegooid. Entreekaarten voor de Midzomernacht op zaterdag 20 juni worden door supermarktketen EMTÉ verkocht voor 18 euro per stuk. Dat is de helft van de originele prijs.

Ook met een spaarprogramma van zuivelbedrijf Campina kunnen bezoekers voor de helft van de prijs naar binnen. Daarnaast heeft kortingssite ActievandeDag Midzomernacht-kaarten in de aanbieding voor 27 euro per persoon. Op de officiële Efteling-site kost een ticket 36 euro per persoon.

De Midzomernacht vindt plaats buiten de reguliere openingstijden van het pretpark, van 19.30 uur tot 01.00 uur 's nachts. De Efteling belooft "diverse openingsacts, uniek entertainment en nachtelijke feestelijkheden". Alle attracties sluiten om middernacht. De avond wordt afgesloten met een slotshow op de Gondoletta-vijver.

Walibi Holland kwam eerder negatief in het nieuws toen bleek dat de entreeprijs van een groot muziekfestival plotseling met meer dan 20 euro was verlaagd. Later werden kaarten gedumpt voor slechts 75 eurocent per stuk. Zo bont maakt de Efteling het nog niet.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be