Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-verzamelaars zetten medewerkster in het zonnetje

09-06-2015, 13.45 uur

Een 65-jarige medewerkster van de Efteling is afgelopen weekend verrast door een groep fans van het pretpark. Christien, werkzaam bij de souvenirwinkel naast het Volk van Laaf, gaat over enkele weken met pensioen. Verzamelaars besloten haar te bedanken voor haar jaren van trouwe dienst.

Ze hadden geld bij elkaar gelegd voor cadeaubonnen, een dinerbon, een bos bloemen en een grote foto op canvas. Nietsvermoedend werd het personeelslid uit Laven-winkeltje de Loetiek gehaald, waarna ze plaats mocht nemen op een nabijgelegen terras. Daar werd ze in de watten gelegd.

"De Efteling gaat een bevlogen werkneemster verliezen die zich altijd voor 100 procent inzette", schrijft Efteling-fansite De Vijf Zintuigen. "Ze was jarenlang hét vertrouwde gezicht van de Loetiek. Mede namens alle verzamelaars bedankt voor alle mooie momenten, we gaan je missen!"



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be