Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland verkoopt schunnig moppenboek vol seksgrappen

12-06-2015, 22.02 uur

Niet alle bezoekers van Plopsaland De Panne zullen een gewaagd nieuw souvenirtje kunnen waarderen. Het kinderpretpark verkoopt sinds kort een moppenboek vol schunnige grappen over seks, rassen en religie.

Op de voorkant van 'Jokes moppenboek' staat een blond meisje in een naughty schoolgirl-outfit. Het kindonvriendelijke boekje bundelt veelal seksistische grappen uit een radioprogramma op de Belgische zender Q-Music. Daarin heeft ex-Miss België Joke van de Velde een eigen moppenrubriek.

In Plopsaland ligt het pikante verzamelwerkje opvallend uitgestald naast de kassa, tussen chocoladerepen en spelletjesboeken van Maya de Bij en K3. Volgens medewerkers van het pretpark heeft Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof een weddenschap afgesloten met de ex-Miss. Hij zou beweerd hebben dat hij minstens honderd exemplaren van het moppenboek kan verkopen.

Eerder deze week kwam Walibi Holland nog in opspraak toen bleek dat daar speciale Walibi-condooms worden verkocht.Meer Plopsaland De Panne
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be