Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland sluit wildwaterbaan El Rio aan vooravond van zomerseizoen

08-06-2015, 12.16 uur

Het lekkere weer van de afgelopen dagen leende zich uitstekend voor een ritje in een waterattractie. Bezoekers van Bobbejaanland hadden echter pech. Het Vlaamse pretpark heeft wildwaterbaan El Rio een week geleden gesloten.

Een van de grote pompen heeft het begeven, vertellen verschillende medewerkers aan Looopings. Daardoor staat er te weinig water in de baan, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Ook achterstallig onderhoud speelt de attractie al een tijdje parten. Halverwege de baan zijn onlangs stukken beton afgebrokkeld.

De problemen komen op een onhandig moment, enkele weken voor aanvang van het hoogseizoen. Bobbejaanland is tot en met woensdag gesloten. Op de website van het pretpark wordt de sluiting van El Rio nergens vermeld.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be