Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Nieuw project Yumble: pretparkervaring voor vliegtuigpassagiers

28-05-2015, 21.37 uur

Het nieuwe pretpark Yumble in Roermond loopt nog niet gesmeerd: veel bezoekers reageren teleurgesteld en de opkomst valt tegen. Ondertussen houdt het attractiepark zich bezig met heel andere zaken. Zo werkt Yumble mee aan een virtuele ervaring voor vliegtuigpassagiers.

Luchtvaartmaatschappij Transavia experimenteert met speciale virtualreality-brillen aan boord. Reizigers wanen zich daarmee in een andere omgeving, zoals een lege bioscoop of de cockpit van het vliegtuig. Afgelopen week is het systeem voor het eerst getest op een vlucht tussen Amsterdam en Barcelona.

Voor het project wordt samengewerkt met attractiepark Yumble. "Een partij die heel veel ervaring heeft met virtual reality", meldt Transavia in een persbericht. Het is de bedoeling dat de vliegmaatschappij de brillen binnen een jaar kan aanbieden als standaard service.

Meer Yumble Roermond
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be