Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Geen geduld? Prijswinnaars mogen dag eerder in nieuwe achtbaan Efteling

25-05-2015, 22.27 uurBeeld: Plaetjesmakers.nl

Geen zin om te wachten tot de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898 officieel opent op woensdag 1 juli? Prijswinnaars blijken al een dag eerder een rondje te mogen maken. Op dinsdag 30 juni worden acht personen uitgenodigd voor een exclusief testritje.

Wie kans wil maken op de prijs, moet op de website van Albert Heijn antwoord geven op twee vragen over de vrijevalachtbaan: "Hoe diep is de vrije val van Baron 1898?" (37,5 meter) en "Hoe heet de Mijnbaron van Baron 1898?" (Gustave Hooghmoed). Niet iedereen kan meedoen: de minimale leeftijd is achttien jaar en alle deelnemers moeten een eigen Bonuskaart hebben.

Een gokje wagen kan tot en met volgende week woensdag. Er zijn meer geluksvogels die de attractie straks al iets eerder kunnen bezoeken: ook Efteling-medewerkers, journalisten en bekende Nederlanders (waaronder een groep filmpjesmakers) krijgen voorrang.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be