Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Video: nieuw waterpark Aqua Mexicana in Slagharen is heter dan ooit

22-05-2015, 09.02 uur

De problemen met de watertemperatuur in het nieuwe zwembad van Attractiepark Slagharen zijn helemaal opgelost. Om dat te bewijzen, dook directeur Wouter Dekkers gisteren zelf ook even het bubbelbad in bij de officiële opening.

"Twee dagen koud water gehad en nu tropische atmosferen in Slagharen", jubelde Dekkers over aanwinst Aqua Mexicana. De oplevering van het zwemparadijs was een race tegen de klok. "Je had het vooraf niet geloofd, maar we zijn helemaal klaar."

Het binnengedeelte van het waterpark is al sinds 1 mei geopend. Vanaf nu is ook het buitenstuk toegankelijk, met waterspeelplaatsen, terrassen en bootjesglijbanen. Aqua Mexicana heeft behoorlijk ruime openingstijden: bezoekers zijn elke dag welkom van tien uur 's ochtends tot negen uur 's avonds.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be