Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Groot onderhoud in de Efteling: drie attracties in de steigers

19-05-2015, 00.23 uurBeeld: Izaak3S

Enkele weken voor aanvang van het zomerseizoen knapt de Efteling nog even drie attracties tegelijkertijd op. Watershow Aquanura, schommelschip de Halve Maen én het Kinderspoor krijgen op dit moment een grootschalige onderhoudsbeurt.

Aquanura en de Traptreintjes zijn aanstaande zaterdag alweer operationeel. De Halve Maen blijft meer dan een maand uit de vaart. Bij het grootste schommelschip van Europa worden de komende weken motoren vernieuwd, constructies vervangen en huisjes opgeknapt.

Nu het water in de Aquanura-vijver is gezakt, valt goed te zien hoe algen de installatie van het fonteinenspektakel hebben aangetast. Een grote schoonmaak is echter niet genoeg: meerdere kapotte fonteinen moeten gemaakt worden.

De komende weken staan er in de Efteling nog onderhoudsbeurten gepland voor het Volk van Laaf (26 mei tot 13 juni), houten achtbaan Joris en de Draak (15 tot 20 juni) en de Gondoletta (22 tot 27 juni).











Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be