Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nu al kritiek op uitbreidingsplannen Efteling

18-05-2015, 13.47 uur

Bewoners van Kaatsheuvel hebben nu al kritiek op de uitbreidingsplannen van de Efteling. Het attractiepark wil de komende jaren met acht hectare groeien, maar dat zien de omwonenden niet zitten.

Ze hebben weinig vertrouwen in de inspraakprocedure, die nog moet plaatsvinden. Dat meldt het Brabants Dagblad vandaag. Op 21 en 27 mei zijn er bijeenkomsten waarbij de gemeente en de Efteling de plannen toelichten. Buurtbewoners kunnen dan ook commentaar leveren, maar niet iedereen wil daarop wachten.

"De recreatieve kwaliteit en de voorzieningen naar de burgers mogen niet worden opgeofferd ten gunste van de uitbreidingsdrang van de Efteling", schrijft een van de verontruste bewoners in een open brief. Op social media wordt bovendien geklaagd over de uitnodiging voor de bijeenkomsten, die "te onduidelijk" zou zijn.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be