Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling doet mee aan straatrace: medewerkers bouwen zeepkist met achtbaanthema

14-05-2015, 18.15 uur

Personeelsleden van de Efteling doen dit weekend mee aan een heuse straatrace. Een groep medewerkers heeft zich ingeschreven voor de Red Bull Zeepkistenrace in Valkenburg. Zaterdagmiddag racen ze van een berg af in een zeepkist in de vorm van een mijntreintje.

Het team liet zich inspireren door het thema van de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898. Op de zijkant van het roestkleurige wagentje prijkt het logo van de attractie. Voorop staat de tekst "Eft. 1898", naast een replica van een mijnlamp.

Onder toeziend oog van een jury gaan de Eftelingers proberen de snelste tijd neer te zetten, al speelt bij het eindoordeel ook creativiteit en originaliteit mee. Iedereen kan zaterdag gratis komen kijken hoe de mijntrein naar beneden scheurt. Het team start als 35e onder de naam 'Hooghmoed'.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be