Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Storing ontsiert officiële opening nieuwe attractie Bobbejaanland

13-05-2015, 23.17 uur

De officiële opening van de nieuwe 3D-simulator The Forbidden Caves in Bobbejaanland is vanavond uitgelopen op een deceptie. Na een spectaculaire openingsceremonie met vuurwerk, vuur- en rookeffecten viel de attractie plotseling stil. Bezoekers zaten vervolgens geruime tijd vast.

Journalisten, genodigden, fans en collega's uit de branche reageerden verbaasd toen de film in de simulator onverwachts stopte. Vervolgens sprong de noodverlichting aan en kwamen medewerkers hun excuses aanbieden.

Het duurde bijna twintig minuten voor de simulator weer in beweging kwam. Passagiers mochten blijven zitten om het ritje af te maken, maar een tweede bezoek aan het 'grottenstelsel' zat er niet in. Vrijwel meteen na de storing is de attractie gesloten.

Bobbejaanland had er al rekening mee gehouden dat de ride tijdens de opening helemaal niet zou werken. "In dat geval zou de naastgelegen achtbaan Revolution aangeslingerd worden, ter compensatie", vertelt een insider aan Looopings. Ook tijdens voorpremières die de afgelopen dagen plaatsvonden, viel The Forbidden Caves meermaals stil.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be