Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

'Zeeleeuwenshow in Avonturenpark Hellendoorn is enorme aanfluiting'

13-05-2015, 16:35 uur | Reacties

De nieuwe zeeleeuwenshow in Avonturenpark Hellendoorn is een gigantische flop. Tenminste, als we de reacties van het publiek mogen geloven. Bezoekers hebben er geen goed woord voor over. Op Facebook wordt de voorstelling massaal afgekraakt.

"Vreselijk slechte show", zegt Nicole Wolterink. "Niet wat ik gewend ben van het Avonturenpark." Tessa Wekking noemt het een "belachelijke vertoning". Ook Sandra Stegeman was naar eigen zeggen "zwaar teleurgesteld". Miranda Torny: "Die show is echt een aanfluiting, geen aanrader!"

ZIE OOK: Avonturenpark Hellendoorn heeft geen vergunning voor zeeleeuwenshow

Veel toeschouwers klagen dat het veel te druk was in het theater, of dat er zelfs op rustige dagen helemaal geen plek meer was. "Ze maken reclame alsof het een heel spektakel is, maar het was saai en druk", meldt Monique Holkenborg. Irma Finke: "De show viel enorm tegen. Het was een langdradig, saai verhaal en de dieren deden weinig. Geen enkele actie."

De zeeleeuwen blijken bovendien nauwelijks te luisteren. De meeste trucjes die ze moeten opvoeren, gaan fout. Jolanda van Otterloo ziet daar de humor wel van in. "Erg grappig, vooral dat de zeeleeuw niet deed wat ze moest doen." Het Avonturenpark reageert op elke klacht hetzelfde: "Helaas zijn shows met dieren soms lastig te sturen en verloopt de show af en toe anders dan gewenst."

Hellendoorn had de voorstelling, waar ook pinguïns aan meedoen, eigenlijk voor twee seizoenen geboekt. Toch is de show halverwege september al voor het laatst te zien. Dan treedt een nieuwe wet in werking die shows met wilde dieren verbiedt.

ZIE OOK: Bizar: pinguïn gestolen uit dierentuin

Reacties
Bijdrage