Bobbejaanland

Bobbejaanland presenteert nieuwe attractie: 'The Forbidden Caves wordt nieuwe standaard'

14-05-2015, 19:36 uur | Reacties

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube-kanaal

Bobbejaanland-directeur Roland Kleve verwacht veel van de nieuwe attractie The Forbidden Caves. Dat vertelde hij gisteravond tijdens de spectaculaire officiële opening van de 3D-simulator. Als het aan Kleve ligt, wordt het decoratieniveau de nieuwe standaard voor het hele pretpark.

"Ik denk dat het een goeie richting is die we hebben gekozen", zei hij in gesprek met Looopings. "Daar gaan we wel mee verder." De directeur wil niet dat concurrenten met de film in de ride aan de haal gaan. "Ik hoop dat deze film uniek blijft voor Bobbejaanland. Dat was de insteek."


ZIE OOK: Storing ontsiert officiële opening nieuwe attractie Bobbejaanland

Personeel heeft een belangrijke rol in de totaalbeleving van The Forbidden Caves. "Elke medewerker heeft een rol. Het zijn gidsen die een groep meenemen op een rondleiding in de rotsen." Alle werknemers zijn daar speciaal voor getraind.

De openingsceremonie viel gisteren deels in het water door een langdurige technische storing. Bezoekers zaten bijna twintig minuten vast nadat de 3D-film plotseling uitviel. Kleve zegt daarover: "Er zijn kleine kinderziektes, maar die gaan er allemaal uit. We zijn absoluut klaar om de attractie te openen."

ZIE OOK: Bobbejaanland bouwt nieuwe attractie

Reacties