Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland presenteert nieuwe attractie: 'The Forbidden Caves wordt nieuwe standaard'

14-05-2015, 19.36 uur

Bobbejaanland-directeur Roland Kleve verwacht veel van de nieuwe attractie The Forbidden Caves. Dat vertelde hij gisteravond tijdens de spectaculaire officiële opening van de 3D-simulator. Als het aan Kleve ligt, wordt het decoratieniveau de nieuwe standaard voor het hele pretpark.

"Ik denk dat het een goeie richting is die we hebben gekozen", zei hij in gesprek met Looopings. "Daar gaan we wel mee verder." De directeur wil niet dat concurrenten met de film in de ride aan de haal gaan. "Ik hoop dat deze film uniek blijft voor Bobbejaanland. Dat was de insteek."

Personeel heeft een belangrijke rol in de totaalbeleving van The Forbidden Caves. "Elke medewerker heeft een rol. Het zijn gidsen die een groep meenemen op een rondleiding in de rotsen." Alle werknemers zijn daar speciaal voor getraind.

De openingsceremonie viel gisteren deels in het water door een langdurige technische storing. Bezoekers zaten bijna twintig minuten vast nadat de 3D-film plotseling uitviel. Kleve zegt daarover: "Er zijn kleine kinderziektes, maar die gaan er allemaal uit. We zijn absoluut klaar om de attractie te openen."

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be