Walibi Holland

Vrouw is kwaad op Walibi Holland: 'Wildwaterbaan was veel te nat!'

12-05-2015, 22.26 uur | Reacties

Niet iedereen houdt van waterattracties. Een vrouw die afgelopen week samen met haar vriend een bezoek bracht aan Walibi Holland, is woedend omdat ze kletsnat werd in een wildwaterbaan. Dat zou haar hele dag hebben verpest, schrijft ze zelf op een klachtensite.

De vrouw stapte afgelopen vrijdag eerst in de boomstambaan Crazy River en vervolgens in de waterbaan El Rio Grande. "Bij beide banen stond dat je hier nat kunt worden, maar in de Crazy River waren dat hooguit een paar spetters. In de El Rio Grande werd mijn broek drijfnat, inclusief mijn schoenen. Alles doorweekt."


ZIE OOK: Vrouw klaagt over Walibi-achtbaan: 'Vuureffect is slecht voor milieu'

De druipende dame spoedde zich vervolgens naar de servicebalie, waar ze verontwaardigd haar verhaal deed. "Ik heb uitgelegd dat wij hiervoor geld gespaard hebben en dat het heel vervelend is omdat wij nu naar huis moeten." Doorlopen kon volgens de vrouw niet, omdat ze dan ziek zou worden. Tot haar verbazing werd ze vierkant uitgelachen.

Teleurgesteld keerde ze huiswaarts. "Ik vind het schandalig hoe ik behandeld werd. Ik hoop dat hier iets aan gedaan kan worden."

ZIE OOK: Dit zijn de nieuwe boten van de wildwaterbaan in Walibi Holland

Reacties