Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Ook zweefmolen Toverland aan de grond vanwege technisch mankement

13-05-2015, 18.38 uur

Niet alleen de zweefmolen in Plopsaland De Panne kampt met problemen. Ook de Sim Sa la Swing in Toverland, een van de blikvangers in het Limburgse pretpark, heeft het begeven. De attractie staat al sinds eind maart stil vanwege een technisch mankement.

Vorig jaar werd de molen ook al geteisterd door een defect, toen de bakjes plotseling niet meer kantelden. Toen was Toverland op zoek naar een nieuw onderdeel dat naar verluidt uit Italië moest komen. Vandaag de dag doet de ride helemaal niets meer.

Woordvoerder Pieter Huijsmans bevestigt de complicaties, maar weet nog niet wanneer de attractie weer kan gaan draaien. "Momenteel overleggen we erover met de Italiaanse leverancier. Ik hoop volgende week meer te weten."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be