Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Ook testritjes Baron 1898 in het weekend: massale aandacht voor nieuwe Efteling-achtbaan

09-05-2015, 15.40 uur

De Efteling gaat ook in het weekend gewoon door met het testen van de nieuwe achtbaan Baron 1898. Onder gigantische belangstelling vloog de trein van de dive coaster zojuist voor het eerst door de baan terwijl bezoekers van dichtbij konden meegenieten.

Tientallen nieuwsgierige passanten stonden met hun camera's klaar om de karretjes soepeltjes het 501 meter lange parcours te zien afleggen. Technici zijn bezig met het afstellen van de remmen bovenop de liftheuvel. Het is de bedoeling dat de wagentjes bovenaan eerst een paar seconden stil hangen voor ze recht naar beneden duiken.

De allereerste testrit vond gisteravond na sluitingstijd plaats. Fans moesten toen toekijken achter een hek aan de rand van het pretpark. Beeldmateriaal van de eerste vrije val was zo populair dat Baron 1898 zelfs even trending topic was op Twitter.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be