Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Ik moest duwen want de attractie doet het niet: zweefmolen Samson & Gert kapot

10-05-2015, 17.10 uur

Niet alleen de deurbel van Samson & Gert heeft het begeven. Ook de zweefmolen van het olijke duo in Plopsaland De Panne is kapot. De attractie staat al weken stil. Volgens insiders zijn er technische problemen met de zogeheten Wienerwalz, die afgelopen voorjaar geïnstalleerd werd.

De nieuwe kettingmolen verving een oud exemplaar uit de jaren tachtig. In januari maakte de originele molen de laatste ritjes. Begin april werd de huidige attractie in gebruik genomen, maar het plezier was dus van korte duur.

"De bouwer van de zweefmolen doet nog wat laatste aanpassingen", vertelt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings. De fabrikant zelf was dit weekend niet bereikbaar voor commentaar.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be