Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-festival nu bijna gratis: kaartjes voor 75 cent per stuk

07-05-2015, 15.53 uur

De organisatie van festival V-land in Walibi Holland zit met de handen in het haar. Tot nu toe zijn er zo weinig kaarten verkocht dat het attractiepark aanstaande zaterdag volledig uitgestorven dreigt te raken. Daarom gaan entreebewijzen bijna voor niets over de toonbank.

Twee tickets kosten nu slechts 1,50 euro. Dat is 0,75 euro per stuk. Het gaat om een actie op partywebsite Guestzone. Wie daar voor 1,50 euro VIP-member wordt en meedoet aan een prijsvraag, krijgt sowieso twee kaarten voor V-land. "Let op: dit is een gegarandeerde winactie voor onze VIP-members", staat in de voorwaarden. Ook veel andere sites geven toegangskaarten weg.

Oorspronkelijk betaalden bezoekers 50 euro om binnen te komen. Die prijs werd al eens verlaagd. Tv-zender Veronica is verantwoordelijk voor het organiseren van V-land. Verspreid over zes locaties zijn er optredens van onder andere Chef'Special, Handsome Poets, The Partysquad, Yellow Claw, Typhoon, FeestDJRuud en Mr. Polska. Abonnnementhouders van Walibi mogen gratis naar binnen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be