Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisexploitanten delen knuffels uit aan zieke kinderen

06-05-2015, 22.11 uurBeeld: RTV Noord

Zieke kinderen in het Groningse Beatrix Kinderziekenhuis zijn vandaag verrast door kermisexploitanten. De jonge patiëntjes kregen gratis knuffelberen omdat ze zelf niet in staat zijn om naar buiten te gaan.

De kermis in Groningen begint donderdagmiddag. Een groep kermisbazen en een mascotte deelden vandaag alvast knuffels uit in het ziekenhuis. "Zo hebben de kinderen toch nog een beetje het gevoel dat de kermis in Groningen is", vertelde exploitant Martin Speelman aan RTV Noord.

Niet alle patiëntjes kregen een knuffel, omdat sommige afdelingen afgesloten zijn. "We zorgen ervoor dat er nog een flinke zak met knuffels afgeleverd wordt, zodat elk kind hier wat krijgt" aldus Speelman.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be