Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Het is gelukt: nieuw zwemparadijs Slagharen vandaag open

01-05-2015, 15:57 uur | Reacties

Wouter Dekkers heeft het weer geflikt. De directeur van Attractiepark Slagharen, bekend om het halen van onmogelijke deadlines, kreeg het voor elkaar om in vier maanden tijd een waterpark uit de grond te stampen. Vandaag stappen de eerste bezoekers binnen in Aqua Mexicana.

Het buitengedeelte van het nieuwe zwemparadijs is nog niet af. Ook binnen moet nog het een en ander gebeuren. De glijbanen, waterspeelplaatsen, zwembaden en een grote jacuzzi zijn al wel klaar voor gebruik. "We zijn met het hele team ontzettend trots dat we dit in deze enorm korte tijd hebben klaargespeeld", laat Dekkers aan Looopings weten.


ZIE OOK: Bouw nieuw zwembad Slagharen op schema: 'Er mag niks meer misgaan'

Om 16.00 uur gaat het complex voor het allereerst open. Vandaag blijft Aqua Mexicana tot 20.00 uur toegankelijk. De komende dagen sluiten de deuren al om 17.00 uur, zodat bouwvakkers 's avonds in alle rust kunnen doorwerken. Na de officiële opening op donderdag 21 mei blijft het bad dagelijks tot 21.00 uur in bedrijf.

Dekkers is pas sinds afgelopen najaar de baas in Slagharen. Eén van zijn eerste beslissingen was om de bestaande plannen voor het nieuwe waterpark overhoop te gooien. Na maanden van voorbereidende werkzaamheden kon de daadwerkelijke bouw pas afgelopen januari beginnen.

ZIE OOK: Laatste technische snufjes in nieuw zwemparadijs Slagharen

Reacties