Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Het is gelukt: nieuw zwemparadijs Slagharen vandaag open

01-05-2015, 15.57 uur

Wouter Dekkers heeft het weer geflikt. De directeur van Attractiepark Slagharen, bekend om het halen van onmogelijke deadlines, kreeg het voor elkaar om in vier maanden tijd een waterpark uit de grond te stampen. Vandaag stappen de eerste bezoekers binnen in Aqua Mexicana.

Het buitengedeelte van het nieuwe zwemparadijs is nog niet af. Ook binnen moet nog het een en ander gebeuren. De glijbanen, waterspeelplaatsen, zwembaden en een groot bubbelbad zijn al wel klaar voor gebruik. "We zijn met het hele team ontzettend trots dat we dit in deze enorm korte tijd hebben klaargespeeld", laat Dekkers aan Looopings weten.

Om 16.00 uur gaat het complex voor het allereerst open. Vandaag blijft Aqua Mexicana tot 20.00 uur toegankelijk. De komende dagen sluiten de deuren al om 17.00 uur, zodat bouwvakkers 's avonds in alle rust kunnen doorwerken. Na de officiële opening op donderdag 21 mei blijft het bad dagelijks tot 21.00 uur in bedrijf.

Dekkers is pas sinds afgelopen najaar de baas in Slagharen. Eén van zijn eerste beslissingen was om de bestaande plannen voor het nieuwe waterpark overhoop te gooien. Na maanden van voorbereidende werkzaamheden kon de daadwerkelijke bouw pas afgelopen januari beginnen.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be