Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Het Land van Ooit

Heropening Land van Ooit komt steeds dichterbij: park over twee weken weer toegankelijk

28-04-2015, 23.11 uurBeeld: Omroep Brabant

De heropening van Het Land van Ooit laat niet lang meer op zich wachten. Op dit moment is de gemeente Heusden druk bezig om het overwoekerde pretpark om te bouwen tot een wandelpark. Over twee weken moeten de werkzaamheden achter de rug zijn.

"We zijn bezig met het snoeien van planten en bomen en het plaatsen van hekwerken en bordjes", vertelt een woordvoerder van de gemeente aan Omroep Brabant. Als het goed is, kunnen in de week van 11 mei de eerste bezoekers verwelkomd worden.

Er is overigens nog geen bestemming gevonden voor het beroemde Roze Kasteel. "Daarover zijn we nog in onderhandeling met verschillende partijen", aldus de voorlichter. De gemeente wil in het kasteel een restaurant huisvesten.

Het Land van Ooit werd eind 2007 voor de tweede keer failliet verklaard. Sindsdien is het themapark gesloten. Van alle oude attracties is maar weinig over. Een paar weken geleden dook er nog een filmpje op met beelden van het vervallen park.

Meer Het Land van Ooit
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be