Walibi Holland

Zo kom je gratis binnen in Walibi Holland

28-04-2015, 18.46 uur | Reacties

Gratis naar Walibi Holland? Meer dan een wit pak heb je daarvoor niet nodig. Dat is te zien in een filmpje van YouTube-kanaal Gierige Gasten. Drie jongens, gehuld in beschermende kledij, lopen moeiteloos langs de controlepoort.

"Kunnen wij hierlangs?", vragen ze aan een medewerkster bij de ingang. Die laat de gasten even later door zonder verdere vragen te stellen. Even verderop trekken de indringers hun pakken uit en lopen ze richting de eerste de beste attractie. "Absurd makkelijk!", oordelen ze.


ZIE OOK: Beveiliging Efteling is lachertje: 'kabouters' komen binnen met smoesje

Alsof gratis entree nog niet genoeg was, krijgen de jongens het ook voor elkaar om gratis eten te scoren. Bij hamburgerrestaurant Haciënda doen ze alsof ze een bestelde cheeseburger en een cola nog niet hebben gehad. Even later lopen ze lachend met hun gratis voedsel naar buiten.

In februari lukte het een groep andere filmpjesmakers om met een smoesje gratis binnen te komen bij de Efteling. Twee als kabouters verklede acteurs mochten doorlopen toen ze vertelden dat ze tuinkabouters kwamen brengen.ZIE OOK: Man probeert als plant binnen te komen bij Walibi

Reacties