Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Nieuw pretpark Yumble gooit alle principes overboord

26-04-2015, 00.33 uur | Reacties

Het vernieuwende concept van pretpark Yumble in Roermond gaat de prullenbak in. Vijf weken na de officiële opening van het 'attractiepark van de toekomst' wordt definitief afscheid genomen van een van de belangrijkste innovaties: de speciale openingstijden.

Het was de bedoeling dat Yumble met specifieke tijdvakken zou gaan werken, waarbij het pretpark open zou zijn van 10.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur. Al in de eerste week gingen de tijden op de schop. Sindsdien waren bezoekers welkom van 09.30 tot 15.00 uur en van 13.30 tot 19.00 uur.

Maar ook dat idee wordt nu in zijn geheel afgeserveerd. Vanaf dit weekend hanteert Yumble openingstijden zoals elk ander attractiepark. De poorten zijn open van 10.00 tot 18.00 uur, zonder restricties of aparte 'shifts'. Op woensdagmiddag opent het park pas om 13.00 uur.

Het beleid van de directie is op zijn minst opvallend. Mede-oprichter Daan de Kruijk sprak voor de opening nog zijn vertrouwen uit over het innoverende concept. "Dit is de nieuwe generatie attractieparken, een heel nieuwe markt. Het is ook echt de bedoeling dat je na een halve dag weggaat", zei hij.

Meer Yumble Roermond
Reacties