Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling toont exclusieve beelden van nieuwe achtbaan Baron 1898

30-04-2015, 11.02 uur

We mogen bij hoge uitzondering binnenkijken bij de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898. Het attractiepark toont exclusieve beelden van binnen in het stationsgebouw. In een nieuwe video komt het interieur van het complex uitgebreid voorbij.

De Efteling gunt ons onder meer een blik in de ruimtes die straks gaan dienen als voorshow voor aanvang van een ritje. Daar wordt nog volop gewerkt. "Het belangrijkste is dat we nu alle showapparatuur ophangen, installeren en testen", zegt hoofd engineering Mark Jansen.

Eén van de belangrijkste decoratieve elementen in het gebouw wordt een imposante stoommachine die gaat draaien zodra de achtbaantreinen in beweging komen. "Maar we hebben er ook een paar extra effecten in verstopt."

Ook de remise van de dive coaster, een controlepaneel én het uitzicht vanaf de dertig meter hoge lift komen in beeld. Het is overigens niet voor het eerst dat de binnenkant van Baron 1898 te zien is. In februari lekten al foto's uit, gemaakt door een ongehoorzame bouwvakker.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be