Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Belgisch attractiepark accepteert kortingsbonnen van concurrenten

04-05-2015, 08.10 uur

Sea Life Blankenberge doet er werkelijk alles aan om bezoekers te lokken. Wie nog ergens kortingsbonnen van een ander pretpark heeft liggen, kan die de hele maand inleveren bij het zeedierenpark in de Vlaamse kuststad.

Onder het motto "we trakteren alle kortingsbonnenkampioenen" zijn vouchers voor parken als Bobbejaanland, Plopsaland en Walibi Belgium tot en met 31 mei ook geldig aan de kassa van Sea Life. De korting geldt op de deurprijs van 18 euro. Enige voorwaarde is dat de bonnen nog geldig moeten zijn.

"Bij afgifte van de kortingsbon van een andere attractie uit België aan de kassa krijg je de korting zoals vermeld op de bon", valt in het reglement te lezen. Helaas voor slimmeriken die dachten slapend rijk te worden: bij een hogere korting dan 18 euro geeft Sea Life geen geld toe.

Meer nieuws
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be