Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Chessington World of Adventures Resort

'Beroemde presentator randde meisje aan in pretpark'

20-04-2015, 23.55 uur

Een populair pretpark speelt een belangrijke rol in een actuele verkrachtingszaak. De bekende Britse radio- en televisiepresentator Neil Fox (53) wordt ervan verdacht een jong meisje aangerand te hebben in Chessington World of Adventures.

Hij zou haar in het attractiepark vele jaren geleden hebben gezoend en aangevallen, schrijft The Guardian. Het slachtoffer vroeg naar eigen zeggen om een foto tijdens een dagje uit. Ze claimt dat hij zich vervolgens aan haar vergreep, waarna ze in paniek wegrende. Dat gebeurde in april 1996. Het meisje was toen jonger dan 16.

De zaak kwam aan het rollen nadat de dj door veel meer vrouwen werd beschuldigd van seksueel misbruik. Fox heeft zijn beroemdheid te danken aan een populair radioprogramma. Daarnaast was hij tussen 2001 en 2003 jurylid in de Britse versie van talentenjacht Idols. Op 30 april mag Fox zich verantwoorden in de rechtbank.

Meer Chessington World of Adventures Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be