Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Dronkaards klimmen in reuzenrad op kermis

18-04-2015, 18.17 uur

Twee dronken mannen zijn vrijdagnacht door agenten uit het grote reuzenrad op de Haarlemse kermis geplukt. Ze waren op de Grote Markt in het bijna veertig meter hoge Europarad van exploitant Jan Vallentgoed geklommen.

Dat "vonden ze grappig", meldt de politie op Twitter. De politie waarschuwt dat dergelijke acties met én zonder alcohol levensgevaarlijk kan zijn. Of de beschonken klimmers zijn aangehouden, is onduidelijk.

De kermis in Haarlem duurt nog tot en met 30 april. Lokale horecaondernemers zijn niet blij met de komst van de attracties voor hun deur, schrijft het Haarlems Dagblad. "Het is niet meer van deze tijd", vindt voorzitter Falco Bloemendal van de horecabond. "Wie zit er in godsnaam nu eigenlijk op deze kermis te wachten?"

Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be