Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Opknapbeurt reuzenrad Walibi Holland kostte half miljoen euro

19-04-2015, 12.56 uur

Walibi Holland staat er niet om bekend met geld te smijten, maar voor een recente opknapbeurt werd wel degelijk diep in de buidel getast. Het verven en vernieuwen van het grote reuzenrad La Grande Roue kostte het pretpark bijna een half miljoen euro.

Directrice Mascha van Till vertelde dat gisteren tijdens een bijeenkomst voor achtbaanliefhebbers. Om precies te zijn was Walibi 450.000 euro kwijt. Veel fans die in de veronderstelling waren dat er in de polder nauwelijks geïnvesteerd wordt, zaten met hun oren te klapperen.

In de wintermaanden is het reuzenrad in zijn geheel afgebroken. Alle onderdelen zijn een voor een geïnspecteerd en waar nodig gerenoveerd. Zowel de steunpilaren, de spaken als de bakjes kregen nieuwe kleuren. In plaats van turquoise met rood is de attractie nu felblauw met paars en wit.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be