Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Ook sensationele nieuwe attractie Walibi Holland in 2017'

18-04-2015, 14.40 uur | Reacties

Walibi Holland kan zich niet alleen opmaken voor een nieuwe achtbaan in 2016. Een jaar later krijgt het pretpark er wederom een nieuwigheid bij. Dat heeft directrice Mascha van Till vandaag tussen neus en lippen door gezegd tijdens een fanmeeting.

Ze wilde er alleen nog over kwijt dat de toevoeging "iets met veel thrill" wordt. Het afgelopen decennium opende het polderpretpark geen enkele nieuwe ride, maar die tijd is volgens de directrice definitief voorbij. Naast de genoemde nieuwe attracties staan er voor de komende jaren verschillende opknapbeurten op de planning.

"We hebben onze eigenaar, de Franse parkengroep Compagnie des Alpes, ervan weten te overtuigen dat Walibi Holland een tienerpark is en geen familiepark", aldus Van Till. De Fransen zouden Walibi Holland meer budget en ruimte geven dan zusterpark Walibi Belgium.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be