Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Ook sensationele nieuwe attractie Walibi Holland in 2017'

18-04-2015, 14.40 uur

Walibi Holland kan zich niet alleen opmaken voor een nieuwe achtbaan in 2016. Een jaar later krijgt het pretpark er wederom een nieuwigheid bij. Dat heeft directrice Mascha van Till vandaag tussen neus en lippen door gezegd tijdens een fanmeeting.

Ze wilde er alleen nog over kwijt dat de toevoeging "iets met veel thrill" wordt. Het afgelopen decennium opende het polderpretpark geen enkele nieuwe ride, maar die tijd is volgens de directrice definitief voorbij. Naast de genoemde nieuwe attracties staan er voor de komende jaren verschillende opknapbeurten op de planning.

"We hebben onze eigenaar, de Franse parkengroep Compagnie des Alpes, ervan weten te overtuigen dat Walibi Holland een tienerpark is en geen familiepark", aldus Van Till. De Fransen zouden Walibi Holland meer budget en ruimte geven dan zusterpark Walibi Belgium.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be