Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland zet grappenmakers achter balie klantenservice

17-04-2015, 08.57 uur

In de verborgencamera-show Foute Vrienden was gisteravond opnieuw een prominente rol weggelegd voor Walibi Holland. De vier komieken van het RTL 5-programma stonden achter de balie van de klantenservice om nietsvermoedende pretparkbezoekers in het ootje te nemen.

Via hun oortjes fluisterden de lolbroeken bij elkaar de meest schunnige opmerkingen in. Zo kreeg acteur Albert Jan van Rees de opdracht om bloedserieus recht in het gezicht van een tienermeisje te zeggen: "Ik kan jullie overal binnenlaten, als jij mij ook overal binnenlaat."

Pepijn Gunneweg beweerde tegenover een bezoeker dat hij alleen tegen betaling zou vertellen waar de dichtstbijzijnde pinautomaat zich bevond. Klaas van der Eerden zat tijdens het printen van toegangskaarten voortdurend aan zijn ballen. En Pim Muda belde een collega om te oreren over zijn seksuele escapades.

Eind maart kwam Walibi ook al eens voorbij in het tv-programma. Toen waren de Vrienden vermomd als enquêteurs. De opnames vonden in september 2014 plaats.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be