Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Uit de hand gelopen grap: Plopsaland houdt Dag van Nationale Rouw voor einde K3

15-04-2015, 17.35 uur

Een grapje van een 18-jarige knul op Facebook is behoorlijk uit de hand gelopen. Ene Floris Van Wayenberghe maakte een Facebook-evenement aan voor 'Dag van Nationale Rouw voor stopzetting K3' op 18 april, waar inmiddels ruim 77.000 mensen aan deelnemen. Nu haakt ook Plopsaland De Panne in.

Aanstaande zaterdag wordt in het Vlaamse pretpark uitgebreid stilgestaan bij de rouwdag naar aanleiding van het einde van de meidengroep in de huidige vorm. Karen, Kristel en Josje geven om 15.30 uur een groots optreden. Wat volgt is een parade, die wel eens zou kunnen uitdraaien op een 'ludieke begrafenisstoet'.

Bezoekers die zich hebben aangemeld op de Facebook-pagina, krijgen 5 euro korting. "Ik ben nog altijd een beetje overdonderd dat Studio 100 er een echt concert van maakt", vertelt de initiatiefnemer aan Belgische media. Het allerlaatste optreden van K3 vindt plaats op 17 april 2016 in Hasselt, precies een jaar na de Dag van Nationale Rouw.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be