Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Technisch defect teistert oudste attractie van Bobbejaanland

16-04-2015, 16.16 uur | Reacties

De oudste nog aanwezige attractie van Bobbejaanland staat stil. Door een technisch defect is het iconische Reuzenrad uit 1976 niet operationeel. Al sinds het pretpark twee weken geleden openging na de winterstop, kunnen bezoekers niet van het uitzicht genieten.

Naar verluidt zijn er complicaties ontstaan bij het vervangen van de motoren van het rad. Op de grond liggen kabels en andere onderdelen. Een versleten bordje aan een koord informeert passanten over "onderhoudswerken". Bobbejaanland maakt op internet geen melding van de sluiting.

De attractie was in de jaren zeventig een van de eerste mechanische rides in het park. De meeste andere klassiekers, waaronder de befaamde achtbaan Looping Star, zijn intussen afgebroken. In 2016 bestaat het Reuzenrad precies veertig jaar.

Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be