Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bouw nieuwe achtbaan Walibi Holland kan beginnen

12-04-2015, 19.20 uurBeeld: Laurens van Heerde

Het is een kwestie van tijd voor Walibi Holland begint met de bouw van een nieuwe achtbaan. Vrijwel het hele terrein is inmiddels bouwrijp gemaakt. Over een jaar moet hier een volwaardige rollercoaster staan.

In de wintermaanden heeft Walibi zich beziggehouden met het rooien van bomen en struiken. Ook werd de spoorlijn van een kindertreintje deels verplaatst om plaats te maken voor de nieuwe ride. De hele bouwplaats is afgeschermd met grote hekken en groene doeken.

Later dit seizoen begint de daadwerkelijke constructie van de coaster, die zal worden geleverd door de Duitse fabrikant Mack Rides. Directrice Mascha van Till beloofde eerder dat de attractie opengaat op vrijdag 25 maart 2016.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be