Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Deutschland Resort

Man betrapt bij stelen van meer dan honderd Lego-poppetjes uit Legoland

10-04-2015, 10.56 uur

Een 45-jarige Lego-dief is afgelopen zondag op heterdaad betrapt in Legoland Deutschland. Hij probeerde meer dan honderd Lego-poppetjes te stelen uit een van de souvenirwinkels. Bij de uitgang van het pretpark kon de crimineel in de kraag worden gegrepen.

In totaal probeerde de brutale bezoeker zo'n 120 figuren achterover te drukken, met een totale waarde van ongeveer 200 euro. De man bleek een buitenlandse toerist te zijn. Hij mocht zijn vakantie met zijn gezin voortzetten, maar wel met iets minder budget: de politie gaf hem een boete van bijna 1000 euro.

Meer Legoland Deutschland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be