Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Het Land van Ooit

Zo ligt Het Land van Ooit er nu bij: drone filmt overblijfselen van vervallen pretpark

09-04-2015, 09.00 uur

Benieuwd hoe Het Land van Ooit er vandaag de dag uitziet? Een nieuwe video met indrukwekkende dronebeelden brengt het terrein van het voormalige pretpark in Drunen op bijzondere wijze in beeld.

Filmmakers Ralph Denessen en Rick Sleenhoff tonen hoe de tand des tijds de verschillende bouwwerken, theaters en decoraties geen goed heeft gedaan. De bekendste iconen zijn in ieder geval nog steeds herkenbaar. Zo staat het legendarische Roze Kasteel gewoon overeind. Ook de soldaten van Waterloo, beelden die langzaam in het water lijken te verdwijnen, zijn er nog.

Het Land van Ooit sloot ruim zeven jaar geleden vanwege tegenvallende bezoekersaantallen. Een nieuwe bestemming voor de lap grond is nog steeds niet gevonden. De gemeente wil tijdelijk een restaurantje huisvesten in het kasteel.

Meer Het Land van Ooit
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be