Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagveld in Slagharen: bezoekers SBS6 Paasfeest op de vuist

07-04-2015, 08.49 uur

Bezoekers van Attractiepark Slagharen zijn op Eerste Paasdag met elkaar op de vuist gegaan. Tijdens het SBS6 Paasfeest ontstond er een conflict tussen twee groepen in de wachtrij voor een kinderattractie.

Een Amsterdams gezin zou daar hebben voorgedrongen. Toen de familieleden werden aangesproken op hun gedrag, reageerden ze agressief. Na een opstootje liepen de gedupeerden en enkele getuigen weg, waarna de aanstichters achter hen aan kwamen. Vervolgens is er gevochten op het plein voor de attractie.

Daarbij vielen enkele rake klappen, meldt De Telegraaf vandaag. De politie rukte uit met twee wagens en een motor. Agenten moesten ingrijpen om erger te voorkomen. Er zijn drie Amsterdammers aangehouden: twee vrouwen van 23 en 53 en een man van 29. De slachtoffers zijn behandeld door de eerste hulp.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be