Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland: 'Jezelf filmen is niet toegestaan'

03-04-2015, 16.13 uurBeeld: Mascha Feoktistova

Het is niet toegestaan om tijdens een dagje in Walibi Holland zonder toestemming een video van jezelf te maken. Dat heeft het pretpark op Twitter laten weten aan een bekende filmpjesmaker. Walibi wil dat zogeheten 'vloggers' altijd begeleid worden door een medewerker.

"Er kan helaas geen toestemming aan je gegeven worden om te vloggen", kreeg youtuber Shaquille Polak te horen toen hij vroeg of hij vandaag een video mocht maken. "Zonder begeleiding vanuit Walibi is het helaas niet mogelijk om te vloggen!"

Op social media wordt verontwaardigd gereageerd op het strenge beleid. "Gaat het hier om een dagje Walibi of om een vakantietrip naar Noord-Korea?", vraagt iemand zich af. Een ander meldt: "Ze zeggen min of meer: film wat wij je opdragen of anders niet. Waanzin inderdaad."

Polak trekt zich overigens weinig aan van het vlogverbod. Hij maakt al de hele dag volop video's in Walibi, onder meer tijdens een ritje in de hangende achtbaan Condor.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be