Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling viert begin van de zomer met gigantisch feest op 20 juni

02-04-2015, 08.30 uur

De Efteling laat het begin van de zomer niet onopgemerkt voorbijgaan. Op zaterdag 20 juni wordt in het attractiepark voor het eerst een enorm Midzomernacht-feest gehouden, met speciaal entertainment en een aangepast horeca-aanbod.

Onder de noemer 'Efteling Midzomernacht' is het pretpark geopend van 19.30 uur 's avonds tot 01.00 uur 's nachts. Alle attracties zijn operationeel. De aankondigingstekst spreekt over "een exclusieve avond in festivalsfeer met mystiek, beats, acrobatische acts, loungeterrassen en rollende keukens".

Rond middernacht begint op een aantal pleinen een Midzomernachtviering. Een half uur later wordt de avond "gezamenlijk besloten". Het precieze programma is nog niet bekend.

"Met dit evenement willen we twintigers met hun vriendenkring een nieuwe Efteling in een hippe setting laten zien", zegt directeur Fons Jurgens in een persbericht. "Het wordt totaal anders dan onze bezoekers gewend zijn."

Voor de avondopenstelling moeten aparte kaartjes van 36 euro per persoon worden gekocht. Abonnementhouders krijgen 25 procent korting. Het zomerse evenement staat los van de vertrouwde zomeravonden in juli en augustus. Dan is de Efteling tot twaalf uur 's nachts geopend.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be