Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Ook Bobbejaanland huurt goochelaar Christian Farla in

02-04-2015, 01.09 uur

Nog even en Christian Farla heeft alle attractieparken in West-Europa gehad. De bekende illusionist kan komend najaar weer een nieuw pretpark op zijn cv zetten. Van 24 oktober tot en met 8 november treedt hij op in Bobbejaanland.

Farla verdient zijn boterham voornamelijk met goochelshows in pretparken. Hij stond de afgelopen jaren op de planken in de Efteling, Drievliet, Walibi Holland en Phantasialand. Komende zomer is hij te zien in Blackpool Pleasure Beach.

Ter gelegenheid van Halloween voert Farla in Bobbejaanland een korte versie van zijn theatervoorstelling Night of Illusions op. Vorig jaar werd de Halloween-show in het Vlaamse park eveneens verzorgd door een Nederlander: Marcel Kalisvaart, alias de 'Prince of Illusions'.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be