Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Fantasyfeest in Duinrell geen succes: pretpark volledig uitgestorven

30-03-2015, 08.50 uurBeeld: Jeroen Schulz

Een speciale bijeenkomst voor fantasyliefhebbers in Duinrell is afgelopen weekend uitgelopen op een deceptie. Vanwege het slechte weer en de lage opkomst viel het evenement letterlijk en figuurlijk in het water. Dat veel attracties gesloten waren, droeg ook niet bij aan de sfeer.

De reacties op social media zijn dan ook niet om over naar huis te schrijven. "Het is dat we leuke mensen ontmoet hebben, want dit evenement was echt zonde van het geld", schrijft ene Debbie Kruining op Facebook. Andere bezoekers spreken van een "trieste bedoening die niet voor herhaling vatbaar is".

Voor het evenement is vooraf redelijk wat reclame gemaakt. De organisatie had echter lastige concurrentie. In de Jaarbeurs Utrecht werd tegelijkertijd de eerst editie van Dutch Comic Con gehouden, met ongeveer dezelfde doelgroep. Vrijdag begint in Duinrell het reguliere pretparkseizoen.



















Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be