Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Geen fonteinenshow in Slagharen: Waterorgel blijft dicht

28-03-2015, 21.12 uur

Eén van de oudste attracties in Slagharen gaat dit jaar niet open. Bezoekers kunnen komend seizoen niet kijken naar het nostalgische Waterorgel. En de kans bestaat dat de fonteinenshow helemaal nooit meer te zien is.

"Met het orgel zelf is niets mis", vertelt directeur Wouter Dekkers aan Looopings. "We kunnen hem bij wijze van spreken aanzetten door de stekker in het stopcontact te steken." Het probleem zit hem in de indeling van de zaal. Door de komst van een nieuw zwemparadijs is de ingang van het Waterorgel onbereikbaar geworden.

Intern is nog geen beslissing genomen over de toekomst van de attractie. Het zou kunnen dat het orgel verdwijnt en de zaal gebruikt gaat worden voor evenementen of ander entertainment. In oorspronkelijke plannen voor het zwemcomplex stond de zaal ingetekend als "opgeknapte bioscoop".

Het is niet de enige attractie in Slagharen die het hele jaar niet toegankelijk is. Het loopingschip Flying Cloud, beter bekend als de Traumboot, is afgelopen najaar afgebroken vanwege de bouw van het zwembad. Waarschijnlijk keert de thrillride in 2016 terug op een andere plek.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be