Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Laatste technische snufjes in nieuw zwemparadijs Slagharen

26-03-2015, 08.40 uur

Het nieuwe waterpark Aqua Mexicana in Attractiepark Slagharen wordt uitgerust met de laatste digitale en technische snufjes. Zo komen er in de glijbanen 3D-projecties en muziek, die bezoekers vooraf zelf kunnen instellen.

Alle drie de grote waterglijbanen van in totaal tien slides krijgen een interactief element. "Het is bestaande techniek, die voor het eerst op deze manier samenkomt", vertelt Wouter Dekkers aan Looopings. Naast alle effecten kunnen zwemmers na afloop ook hun glijsnelheden bekijken.

Voor het zwembad wordt een speciale soundtrack gecomponeerd. En we hoeven er niet bang voor te zijn dat Slagharen wederom leentjebuur gaat spelen bij Disney, zegt Dekkers. "Ik beloof jullie, 't is geen Disney-muziek."

De bedoeling is om Aqua Mexicana op 1 mei aanstaande te openen. Er moet nog veel gebeuren. Directeur Dekkers wil koste wat kost voorkomen dat er een kaal zwembad opgeleverd wordt. "Het moet geen gymhal worden. We willen grote thema-objecten in plaats van muren met stickers erop."Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be