Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Dikke man verstoort opening zwembad Plopsaland

23-03-2015, 11.48 uur

Een dikke bezoeker heeft zaterdagavond de feestelijke opening van zwembad Plopsaqua in Plopsaland De Panne in de war gestuurd. De corpulente man was zo zwaar dat de sensor van een spectaculaire glijbaan op tilt sloeg. De attractie moest daardoor gesloten worden.

Het incident gebeurde bij de Sky Drop, een glijbaan met een openklappend valluik. "Om veiligheidsredenen mogen personen van boven de 140 kilo niet op de glijbaan", vertelt parkmanager Wim Wauters aan Vlaamse media. "Dat is aangeduid, maar de man heeft die waarschuwing wellicht niet gelezen."

Het duurde een half uur voor het computersysteem van de slide weer opgestart kon worden. De zwaarlijvige aanstichter heeft zelf waarschijnlijk niet eens gemerkt dat hij iets fout heeft gedaan. "Hij gleed gewoon naar beneden zoals iedereen en weet wellicht niet eens dat de Sky Drop nadien is stilgevallen."

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be