Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Dit wordt het thema van de nieuwe houten achtbaan in Plopsaland

23-03-2015, 20.46 uur | Reacties

De nieuwe houten achtbaan in Plopsaland De Panne wordt aangekleed als een Zwitsers bergdorpje uit de animatieserie Heidi. Dat heeft directeur Steve Van den Kerkhof onthuld tegenover Looopings. Met de nieuwe ride hoopt het pretpark vooral meer bezoekers uit Frankrijk te kunnen trekken.

Onder Franse kinderen is de Studio 100-serie over het jonge weesmeisje Heidi namelijk ongekend populair, zegt Van den Kerkhof. "Het is ongelofelijk hoe het daar aanslaat. Minstens zo goed als Maya en Wickie. Ze kennen het allemaal. Voor ons als Plopsaland De Panne is Frankrijk toch een groeimarkt."

Officieel wil de Plopsa-baas de hardnekkige geruchten over de komst van een houten achtbaan nog niet bevestigen. Hij spreekt liever over een "grote outdoor attractie". Verschillende bronnen hebben echter aan Looopings gemeld dat het inderdaad om een 'woodie' van de Amerikaanse fabrikant Great Coasters International gaat.

De baan zal niet voor iedereen zijn weggelegd: kinderen moeten een minimale lengte van 1.25 meter hebben om in te mogen stappen. De bouwaanvraag wordt verstuurd zodra de vergunning voor een nieuw prinsessenkasteel is verleend.Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be